Étterem

Az Orchidea Étterem az állandó étlap mellett az adott szezonra jellemző svédasztalos reggelivel, ebéddel és vacsorával várja az ínyenceket. A gazdag és bőséges választékú svédasztalos reggeli, ebéd és svédasztalos vacsorának az ólomüveg orchideával díszített étterem földszinti része ad otthont.

A svédasztalos vacsorákat és a vasárnapi ebédet a kellemes élő zongora zene teszi még hangulatosabbá

SVÉDASZTALOS REGGELI

Naponta 7:30 – 10:00 között

Indítsa jól a napját egy bőséges és megfelelően összeállított reggelivel az Orchidea Étterem svédasztalos választékából! Vendégeink a nemzetközi reggeli kínálat hazai ízekkel kiegészített, széles büfé választékából állíthatják össze reggelijüket!

A svédasztalos reggeli tartalmából:

HIDEG ÉTELEK

Sós és édes péksütemények (kenyérfélék, zsemlék, kiflik, kávésütemények, croissant, lekváros, túrós… stb. péksütemények naponta változó kínálattal), cereáliák (gabona-, rizs-, kukoricapelyhek, müzlik), friss, szezonális gyümölcsök, gyümölcsös és natúr joghurtok. Vaj és margarin, jam és lekvár, méz, főtt tojás, szalámis- és sajt tálak kínálata, friss zöldségek.

MELEG, REGGELI ÉTELEK

Rántották (hagymás, szalonnás… stb.), omlettek (sajtos, gombás, sonkás… stb.), tükörtojás, ham & eggs, bacon & eggs, főtt- és sült kolbász, virsli.

HIDEG ÉS MELEG REGGELI ITALOK

Tej, kakaó, kávé, hagyományos- és gyümölcs ízesítésű teák, gyógyteák, napi juice választék (narancs, alma, ananász… stb.).

A svédasztalos reggeli ára: 3900.-/ fő,

3 év alatt: ingyenes, amennyiben a szülők is igénybe veszik.

3-10 év között: 2500.-/ fő, amennyiben a szülők is igénybe veszik.

SVÉDASZTALOS EBÉD

Naponta 12:00 – 14:00 között

Könnyű és választékos svédasztalos ebéddel várjuk vendégeinket naponta 12:00 és 14:00 óra között az Orchidea Étteremben és az Orchidea Étterem teraszán. Vendégeink 2 fajta leves, 3 fajta főétel a megfelelő körettel, 2 fajta desszert, gyümölcstál és salátapultból fogyaszthatnak korlátlanul.

A svédasztalos ebéd kedvezményes ára:  5900.-/ fő,

3 év alatt: ingyenes, amennyiben a szülők is igénybe veszik.

3-10 év között: 3500.-/ fő, amennyiben a szülők is igénybe veszik.

SVÉDASZTALOS VACSORA ÉLŐZENÉVEL

Minden este 18 órától rendkívül választékos svédasztalos vacsorával várjuk kedves vendégeinket korlátlan ételfogyasztással, legalább 2 fajta hideg és meleg előétel, 2 fajta leves, 4  fajta főétel a megfelelő körettel, 2 fajta desszert, gyümölcs és saláta variációk közül fogyaszthatnak vendégeink.

Svédasztalos vacsora kedvezményes ára: 6900.-/ fő,

3 év alatt: ingyenes, amennyiben a szülők is igénybe veszik.

3-10 év között: 3900.-/ fő, amennyiben a szülők is igénybe veszik.

Asztalfoglalás: a +36 30 218 0258 vagy + 36 30 4869537 telefonszámon. A nagy érdeklődésre való tekintettel tisztelettel kérjük kedves vendégeinket, hogy a svédasztalos ebédre és a svédasztalos vacsorára szíveskedjenek előre asztalt foglalni a fenti telefonszámok egyikén!

SZÉP kártyát elfogadunk! Az árváltozás jogát fenntartjuk.